• Jelölt: az év lakóparkja

  Völgy Liget
  lakópark

  Budapest II. kerület belső részén, a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában található a hamarosan átadásra kerülő Völgy Liget villapark. Az egyedülálló, 5.635 m2 erdős területen a meglévő őshonos vegetáció megtartásával kialakított új, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő, játszótérrel, pihenőkkel, hangulatos erdei sétányokkal kialakított park területén minimális beépítettség mellett négy egyedi tervezésű és kis lakásszámú épület kapott […]

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Rozsnyay u. 33.
  lakópark

  Ezt a házunkat azoknak ajánljuk, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és olyan otthont keresnek, amely minden szempontból tökéletes. A Rozsnyay utca a XIII. kerület közkedvelt, zöldövezeti részén fekszik, ugyanakkor mindössze 10 percre van a metró Forgách utcai megállója, így kiváló közlekedés szempontjából is. Maga a ház az új építésű lakóházak között kicsinek számít a maga 33 […]

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Sasad Liget Lakópark
  lakópark

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Sissy Lakópark
  lakópark

  A Sissy Lakóparkban mindenki megtalálhatja új otthonát! Vásároljon lakás a Sissy Lakóparkban!

  Tovább »

Bemutatkozik az Év Ingatlan 2014 verseny

Az Év Ingatlan verseny 2014

Elindult az Év Ingatlana 2014 verseny

Keressük a magyar ingatlanpiac kiválóságait! - Indul az I. Év Ingatlana verseny

Az ÉvIngatlana.hu verseny az Ujlakopark.hu és a Hazbank.hu közös szervezésében első alkalommal kerül megrendezésre 2014-ben. A versenyben több lakóparkot, ingatlanfejlesztő és ingatlanközvetítő céget, valamint ingatlanpiaci szakembert mutatunk be, képgalériával, saját adatlappal. A jelöltekre 24 óránként egy szavazatot adhat le az érdeklődő. A jelöltek ösztönözhetik a felhasználókat a még több szavazatért, a legnépszerűbb közösségi portálokon való megosztással. 

Ezzel a megmérettetéssel lehetőséget biztosítunk a magyar ingatlanpiacon tevékenykedőknek, hogy egy másik aspektusból mutassák meg értékeiket. A magyar ingatlanpiacon óriási a versengés, mindenki szeretné a legjobbat nyújtani. Ebben a versenyben az a legfontosabb, hogy a résztvevők a saját erősségeiket, egyedi jellegzetességeiket érvényesítsék. Erre építve szeretnénk ezeket az értékeket bemutatni és egyben díjazni is.

Ahogy a szlogenünk is szól: Díjazzuk az ingatlanpiacot!

Ujlakopark.hu – Három év – Az alapoktól egy sikeres és elismert ingatlanpiaci portálig

Immár öt lakáspiaci portált üzemeltetünk, amelyeket havonta több mint 8000 egyedi látogató keres fel. 2011-ben, amikor elindítottuk az Ujlakopark.hu Kft.-t, az volt a célunk, hogy egy olyan átfogó ingatlanpiaci portált hozzunk létre, amely az új lakást keresők és az ingatlanfejlesztők igényeinek egyaránt megfelel. Ezt a célt mára már teljesítettük, és újabbakat tűztünk ki magunk elé. Működésünkkel sikerült egy piaci rést betöltenünk, amelyet partnereink hosszú távú együttműködése is megerősít.