• Jelölt: az év lakóparkja

  Sasad Liget Lakópark
  lakópark

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Sissy Lakópark
  lakópark

  A Sissy Lakóparkban mindenki megtalálhatja új otthonát! Vásároljon lakás a Sissy Lakóparkban!

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  City Home
  lakópark

  A City Home a IX. kerület legnagyobb, egységes arculattal rendelkezőló lakóparki projektje, melynek keretében a Vágóhíd, Mester és Máriássy utcák által határolt területen egy új, modern, színes városnegyed jön létre. A City Home lakóparkban a mintegy 1.600 lakást magukban foglaló társasházak mellett új utcák, sok zöldterület, valamint egy zárt park és játszótér kerül megépítésre. A […]

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Európa Társasház
  lakópark

  Az Európa Társasház Óbuda Óvárosi környezetében, kedvezően megközelíthető, alternatív energiás, minimál építészeti stílusban épülő XXI. századi modern elosztású ökotársasház, mely dinamikus és letisztult formavilága mindig dívat marad. Az ÖKOTÁRSASHÁZ alternatív energiás, levegő-hősszivattyús hűtés-fűtéssel rendelkezik és napcellás. A korszerű technológiáknak köszönhetően a rezsi akár 70%-a megspórolható. A liftes társasházban 16 egyedi lakás kerül kialakításra, terasszal, video kaputelefonnal, bioetanol kandallóval. A […]

  Tovább »

Bemutatkozik az Év Ingatlan 2014 verseny

Az Év Ingatlan verseny 2014

Elindult az Év Ingatlana 2014 verseny

Keressük a magyar ingatlanpiac kiválóságait! - Indul az I. Év Ingatlana verseny

Az ÉvIngatlana.hu verseny az Ujlakopark.hu és a Hazbank.hu közös szervezésében első alkalommal kerül megrendezésre 2014-ben. A versenyben több lakóparkot, ingatlanfejlesztő és ingatlanközvetítő céget, valamint ingatlanpiaci szakembert mutatunk be, képgalériával, saját adatlappal. A jelöltekre 24 óránként egy szavazatot adhat le az érdeklődő. A jelöltek ösztönözhetik a felhasználókat a még több szavazatért, a legnépszerűbb közösségi portálokon való megosztással. 

Ezzel a megmérettetéssel lehetőséget biztosítunk a magyar ingatlanpiacon tevékenykedőknek, hogy egy másik aspektusból mutassák meg értékeiket. A magyar ingatlanpiacon óriási a versengés, mindenki szeretné a legjobbat nyújtani. Ebben a versenyben az a legfontosabb, hogy a résztvevők a saját erősségeiket, egyedi jellegzetességeiket érvényesítsék. Erre építve szeretnénk ezeket az értékeket bemutatni és egyben díjazni is.

Ahogy a szlogenünk is szól: Díjazzuk az ingatlanpiacot!

Ujlakopark.hu – Három év – Az alapoktól egy sikeres és elismert ingatlanpiaci portálig

Immár öt lakáspiaci portált üzemeltetünk, amelyeket havonta több mint 8000 egyedi látogató keres fel. 2011-ben, amikor elindítottuk az Ujlakopark.hu Kft.-t, az volt a célunk, hogy egy olyan átfogó ingatlanpiaci portált hozzunk létre, amely az új lakást keresők és az ingatlanfejlesztők igényeinek egyaránt megfelel. Ezt a célt mára már teljesítettük, és újabbakat tűztünk ki magunk elé. Működésünkkel sikerült egy piaci rést betöltenünk, amelyet partnereink hosszú távú együttműködése is megerősít.