• Jelölt: az év lakóparkja

    Völgy Liget
    lakópark

    Eddig összesen 25 szavazat.  

Adatok

Név:
Völgy Liget
Cím:
1021 Budapest, Völgy utca 10.
Építés éve:
2013
Lakások száma:
20 db
Szabad lakások száma:
-
Lakások mérete:
50-210 m2
Weboldal »

Fotók:

Részletek:

Budapest II. kerület belső részén, a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában található a hamarosan átadásra kerülő Völgy Liget villapark. Az egyedülálló, 5.635 m2 erdős területen a meglévő őshonos vegetáció megtartásával kialakított új, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő, játszótérrel, pihenőkkel, hangulatos erdei sétányokkal kialakított park területén minimális beépítettség mellett négy egyedi tervezésű és kis lakásszámú épület kapott helyet.

A liftes épületekben nagyvonalú parkolóhelyekkel és tárolókkal rendelkező pinceszintek felett földszint, első emelet és penthouse szintek kerültek kialakításra. Az 50 és 210 m2 közötti alapterületű lakások jellemzően saját kerttel és oda közvetlen kertkapcsolattal illetve arányos, a Budai Tájvédelmi Körzet irányába kilátással rendelkező teraszokkal, penthouse szinteken panorámás tetőteraszokkal rendelkeznek.

Az épületek és a lakások egyaránt a ma elvárható magas esztétikai- és használati értéket, illetve a megbízhatóságot és a garantáltan költséghatékony üzemeltetést biztosító építési és üzemeltetési technológiák és anyaghasználat mellett épültek meg.

A 2013. első félévében átadásra kerülő Völgy Liget villapark teljeskörű professzionális üzemeltetési szolgáltatással várja új otthonainak lakóit, hogy lakói zavartalanul élvezhessék az immár Zöld hétköznapokat – A Völgy Ligetben.

A beruházó az 57 éves tapasztalattal rendelkező, Európa számos országában aktív Grup Volumetric csoport magyarországi leányvállalata – a csoport 57 év sikeres, ügyfélorientált, kompromisszumoktól mentes magas hozzáadott értékű szakmai munkájával és az Ügyfelei által napjainkban szintén fontos kérdésként kezelt megnyugtató, szilárd pénzügyi hátterével.További jelöltek a kategóriából:

Kategória összes jelöltje »