• Jelölt: az év lakóparkja

    Rozsnyay u. 33.
    lakópark

    Eddig összesen 25 szavazat.  

Adatok

Név:
Rozsnyay u. 33.
Cím:
1039 Budapest, Rozsnyay u. 33.
Építés éve:
2014
Lakások száma:
33 db
Szabad lakások száma:
17 db
Lakások mérete:
36-110 m2
Weboldal »

Fotók:

Részletek:

Ezt a házunkat azoknak ajánljuk, akik nem akarnak kompromisszumot kötni, és olyan otthont keresnek, amely minden szempontból tökéletes. A Rozsnyay utca a XIII. kerület közkedvelt, zöldövezeti részén fekszik, ugyanakkor mindössze 10 percre van a metró Forgách utcai megállója, így kiváló közlekedés szempontjából is.

Maga a ház az új építésű lakóházak között kicsinek számít a maga 33 lakásával, így még nagyobb az esélye az igényes, az otthonára kiemelt gondot fordító lakóközösség kialakulásának.

Az épületben a 2 és 3 hálószobás családi otthonok vannak többségben, így elsősorban fiatal párok és kisgyermekes családok érdeklődésére számítunk, akik számára ideális a lakókörnyezet. Az épületet szinte teljesen a földszinti lakásokhoz tartozó magánkertek veszik körbe, melyek egy sorház hangulatát kínálják, a legfelső, 4. emeleten pedig különlegesen hangulatos tetőtéri lakásokból lehet választani.

A pinceszinten lévő teremgarázs nagyobb biztonságot kínál a szokásosnál, mivel a hagyományos, hamisítható távirányítók helyett a tulajdonosok mobiltelefonjával nyílik a garázskapu. A gépkocsi beállóhelyeket igény szerint külön lehet a lakásokhoz megvásárolni, áruk 2.490.000 forint.

Az épület és a lakások kivitelezésének és a beépített anyagoknak a minősége meghaladja az új építésű lakásokban szokásos szintet, amit az is mutat, hogy szerződésben vállalunk garanciát az “A – Energiatakarékos” minősítésű energetikai tanúsítványra. Mivel ennek a házunknak az építését csak augusztusban, Mátyás téri házunk átadását követően kezdjük meg, ügyfeleink novemberig széles körű változtatási lehetőséggel rendelkeznek a lakásokat illetően, így aki egyedi elképzelésekkel rendelkezik, annak kiváló lehetőségeket biztosít a Rozsnyay utca 33.További jelöltek a kategóriából:

Kategória összes jelöltje »