• Jelölt: az év lakóparkja

  Európa Társasház
  lakópark

  Az Európa Társasház Óbuda Óvárosi környezetében, kedvezően megközelíthető, alternatív energiás, minimál építészeti stílusban épülő XXI. századi modern elosztású ökotársasház, mely dinamikus és letisztult formavilága mindig dívat marad. Az ÖKOTÁRSASHÁZ alternatív energiás, levegő-hősszivattyús hűtés-fűtéssel rendelkezik és napcellás. A korszerű technológiáknak köszönhetően a rezsi akár 70%-a megspórolható. A liftes társasházban 16 egyedi lakás kerül kialakításra, terasszal, video kaputelefonnal, bioetanol kandallóval. A […]

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Sissy Lakópark
  lakópark

  A Sissy Lakóparkban mindenki megtalálhatja új otthonát! Vásároljon lakás a Sissy Lakóparkban!

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Völgy Liget
  lakópark

  Budapest II. kerület belső részén, a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában található a hamarosan átadásra kerülő Völgy Liget villapark. Az egyedülálló, 5.635 m2 erdős területen a meglévő őshonos vegetáció megtartásával kialakított új, a mai elvárásoknak mindenben megfelelő, játszótérrel, pihenőkkel, hangulatos erdei sétányokkal kialakított park területén minimális beépítettség mellett négy egyedi tervezésű és kis lakásszámú épület kapott […]

  Tovább »
 • Jelölt: az év lakóparkja

  Sasad Liget Lakópark
  lakópark

  Tovább »

A versenyről

A versenyről

Az Év Ingatlana 2014 verseny célja, hogy az új és használt lakás kereső internetezők együttműködésével megtaláljuk és díjjazzuk a legjobb ingatlanfejlesztő céget, a legjobb lakóparkot, a legjobb ingatlanügynökséget valamint a legjobb ingatlanpiaci szakembert. A versenyben Magyarországon bejegyzett, jelenleg is aktív cégek vehetnek részt ingyenesen.

A verseny célja

A verseny kiíróinak, az Ujlakopark.hu-nak és a Hazbank.hu-nak közös célja, hogy megtalálják a legjobb és legszebb lakóparkot, a legjobb ingatlanfejlesztőt, a legjobban teljesítő ingatlanközvetítő céget és az év ingatlanügynökségi szakemberét.

A pályázók köre

Az Év Ingatlana versenyre pályázhat bármilyen ingatlanfejlesztő cég és annak egy társasházi projektje, illetve ingatlanközvetítő cég és annak egy vezető munkatársa.

Nevezési feltételek

A 2014 előtt létrejött, Magyaroszágon bejegyzett, jelenleg aktív cégek nevezhetnek az Év Ingatlanfejlesztője és az Év Ingatlanügynöksége kategóriákban a nevezési határidőig. Az ingatlanfejlesztői kategóriában olyan ingatlanfejlesztő cégek nevezhetnek, akiknek van építés vagy értékesítés alatt álló lakóparkjuk, társasházuk. Az ingatlanügynökségi kategóriában indulóknak egy jelöltet kell indítaniuk az Év Ingatlanügynöke címért.

Nevezési határidő: 2014. Augusztus 31.